Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، شرکت ایرانسل، اپراتور دوم ایران مدتی قبل قیمت سیم کارت‌های دائمی خود را نصف کرد و حتی امکان خرید قسطی آن را نیز فراهم کرد. همچنین ایرانسل تعرفه مکالمه سیم کارت‌های دائمی را به 333 ریال کاهش داد و تبلیغات گسترده‌‎ای را با شعار ارزانترین خدمات در بین دیگر اپراتورها شروع کرده است اما در چندین روز گذشته موجی از اعتراضات از سوی مشترکان ایرانسل نسبت به این خدمات جدید در صفحه اینستاگرامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمود واعظی و توییتر بسیاری از کاربران ایرانی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آخرین آمار منتشر شده، ایرانسل به عنوان اپراتور دوم ایران بیش از 31 میلیون سیم کارت اعتباری فعال دارد در حالی که این شرکت تنها در حدود 300 هزار مشترک سیم کارت دائمی فعال دارد. این شرکت به منظور افزایش تعداد مشترکان دائمی تصمیم گرفته است تا با روش‌های مختلف مانند نصف کردن هزینه سیم کارت‌های دائمی، ارائه 20 گیگابایت اینترنت 30 روزه، یک ماه مکالمه رایگان و ... کاربران را به سمت خود جذب کند اما همچنان این شرکت به دلایلی چون نداشتن پوشش گسترده و اینترنت در بسیاری از نقاط کشور، نارضایتی کاربران از وضعیت سیم کارت‌های اعتباری و ... موفق نبوده است.

از سوی دیگر اپراتور اول ایران، شرکت همراه اول دارای 33 میلیون سیم کارت اعتباری فعال و بیش از 15 میلیون سیم کارت دائمی فعال است که نشان می‌دهد رقابت ایرانسل و همراه اول در سیم کارت‌های اعتباری بسیار نزدیک است اما همراه اول با بیش از 15 میلیون سیم کارت دائمی بدون هیچ گونه خدمات تبلیغاتی و جذاب اولیه و تنها با کیفیت مناسب ، پوشش گسترده و خدمات یکپارچه در سراسر کشور و شماره‌های 0912 به عنوان محبوبترین شماره‌‎های کلاس تجاری و کسب و کار پیشرو میدان سیم کارت‌های دائمی در ایران است.

ایرانسلی‌ها چرا گله مند هستند؟

شاید خدمات جدید ایرانسل برای برخی افراد جذاب باشند اما نکته مهمی وجود دارد. همانطور که گفتیم ایرانسل تعداد بسیار زیادی مشرک سیم کارت اعتباری دارد چرا که قیمت پایینی دارند و در گذشته حتی نیاز به فعالسازی خاصی برای آنها وجود نداشت؛ همین مسئله باعث شد تا قشر ضعیف جامعه یا حتی جوانان به سراغ سیم کارت‌های اعتباری ایرانسل بروند و هر مشترک چندین سیم کارت را خریدارای کند و سیم کارت هدیه آن را نیز دریافت کند، اما حالا ایرانسل تصمیم گرفته تا با سیم کارت‌های ارزان قیمت، خدمات اولیه جذابی را ارائه تا تعداد بیشتری مشترک دائمی جذب کند و همین مسئله باعث شده تا مشترکان سیم کارت‌های دائمی ایرانسل که در گذشته سیم کارت‌های دائمی خریداری کردند و مشترکان اعتباری این شرکت از این مسئله گله مند باشند.

بسیاری از مشترکان ایرانسلی در چندین روز گذشته در توییتر و اینستاگرام نسبت به خدمات جدید این اپراتور واکنش نشان داده‌اند که برخی از آنها مربوط به ضرر بسیار زیاد خریداران سیم کارت‌های دائمی با شماره‌های رند یا غیر رند در چندین سال گذشته و برخی دیگر از آنها مربوط به عدم کاهش تعرفه مکالمه برای مشتریان اعتباری است. همچنین بسیاری از کاربران فضای مجازی تبلیغات جدید ایرانسل را غیر واقعی دانسته‌اند و این مسائل را به طعمه‌ای برای جذب مشتری تشبیه کرده‌‎اند.

کاربران ایرانسلی به دنبال کاهش تعرفه برای سیم کارت‌های اعتباری به 333 ریال مانند سیم کارت‌های دائمی ایرانسل هستند، چرا که این شرکت باید به اکثر مشترکان خود که سیم کارت‌های اعتباری دارند اهمیت دهد؛ اما ایرانسل به مشترکان اعتباری خود توجهی ندارد. همچنین مشترکان دائمی ایرانسل نگران سیم کارت‌های دائمی خود هستند که با هزینه بیشتری در چندین سال گذشته خریداری کرده‌اند و حالا قیمت کمتری در بازار دارد و باعث شده تا آنها ضرری بزرگ کنند و خواستار بازگشت قیمت سیم کارت به قیمت قبلی هستند.

برخی از پیام‌های مشترکان ایرانسلی به شرح زیر است:

-اگر هزینه مکالمه ایرانسل رو کم میکنین، پس واسه همه کم کنین نه فقط دائمی‌ها

-ایرانسل هنر کرده! اگر خیلی ادعاش میشه تعرفه خوب میده بیاد واسه اعتباری ها رو هم کم بکنه

-من الان سیم کارت اعتباری دارم، برم یه سیم کارت دائمی هم بخرم که میخواد نرخ مکالمه کمتر بده؟ میخوام نده، بیاد همون اعتباری رو هزینه‌اش رو کم کنه

-الان من که کارم خرید و فروش سیم کارته باید چی کار کنم؟ سیم کارت خریدم سال 88 قیمت 75 هزار تومان از ایرانسل حالا در کل ارزشش کمتر از 200 هزار تومنه، همین 75 هزار تومن رو سیم کارت همراه اول میخریدم الان 400 هزار تومان ارزش داشت

سود ایرانسل از مشترکان اعتباری برای جذب مشترک دائمی!

خدمات اولیه سیم کارت‌های دائمی ایرانسل از قیمت سیم کارت دائمی بیشتر است؛ در واقع ایرانسل 26 گیگابایت اینترنت همراه با یک ماه مکالمه رایگان به شما می‌دهد که قیمت آن در حدود 90 هزار تومان است اما شما تنها 60 هزار تومان پرداخت می‌کنید که این مسئله نشان می‌دهد ایرانسل از سود بسیار بالای مشترکان اعتباری برای جذب مشترک دائمی در حال استفاده است، مسئله‌ای که تا به امروز شکست خورده بوده است چرا که افرادی که به دنبال خرید سیم کارت دائمی هستند، توانایی پرداخت بالایی دارند و عمدتا برایشان خدمات اولیه و قیمت سیم کارت مهم نیست به همین دلیل است که ایرانسل فقط 300 هزار مشترک دائمی و همراه اول بیش از 15 میلیون مشترک سیم کارت دائمی دارد.

اگر ایرانسل مدعی تکریم مشتری و ارائه خدمات ارزان قیمت است باید درخواست 31 میلیون مشترک اعتباری یعنی کاهش تعرفه مکالمه به تمامی خطوط سیم کارت‌های اعتباری مانند سیم کارت‎های دائمی به 333 ریال را انجام دهد تا آن موقع دید که آیا این شرکت سودی خواهد داشت که به صورت قطع باید گفت ایرانسل به هیچ وجه چنین کاری را برای درآمد اصلی خود و جذب سرمایه برای سرمایه گذاری در بخش سیم کارت دائمی نخواهد کرد.

کارشناسان حوزه ارتباطات در رابطه با اتفاقات اخیر چه می‌گویند؟

یک کارشناس حوزه ارتباطات در رابطه با مسائل اخیر ایرانسل گفت: ایرانسل بیش از 31 میلیون سیم کارت اعتباری دارد در حالی که همین اپراتور فقط حدود 300 هزار سیم کارت دائمی دارد که تا به امروز در این شبکه فعال است اما در مقابل همراه اول در حدود 16 میلیون سیم کارت اعتباری دارد و تعداد 33 میلیون سیم کارت اعتباری دارد. با بررسی این آمار کاملا واضح و روشن است که ایرانسل با سرمایه گذاری کلان و تبلیغات جذاب به دنبال جذب مشترک دائمی است؛ اما این حرکت نیز به نظر میرسد شکست خواهد خورد.

کارشناس حوزه فناوری ارتباطات افزود: شرکت خدماتی ایرانسل در حال حاضر وارد یک بازی رقابتی شده است، رقابت با اپراتور اول ایران که فعلا پیشتاز در حوزه ترابرد پذیری است و از همه مهمتر دارای سیم کارت‌های دائمی 0912 برای صاحبین کسب و کار و بخش تجاری است که به آن علاقه زیادی دارند.

این کارشناس ادامه داد: ایرانسل باید بداند یکی از مهمترین مسائل در سیم کارت‌های دائمی و خریداران آنها توانایی پرداخت است یعنی فردی که سیم کارت دائمی خریداری می‌کند قطعا می‌تواند هر هزینه مکالمه‌ای، هزینه اینترنت و ... را پرداخت می‌کند. یعنی توان پرداخت بالاتری نسبت به مشترک اعتباری دارد و نیازی به این خدمات اولیه تبلیغاتی یا سیم کارت ارزان قیمت ندارد به همین منظور بسیاری از مشترکین دائمی به دنبال کیفیت ارتباط و سیم کارت‌هایی با شماره‌های برتر مانند شماره‌های 0912 هستند.

شایان ذکر است که محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتگو با یکی از خبرنگاران در جریان نمایشگاه بین المللی TGC از پیگیری این مسئله و فراخواندن اپراتور دوم برای بررسی بیشتر این موضوع به منظور پیگیری مطالبات مشترکان ایرانسل و جلوگیری از عدم رضایت تعداد زیادی از مشترکان ایرانسلی خبر داد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟

درحالی وزیر ارتباطات می گوید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۲ به اضافه یک عضو دارد و دولت در آن اکثریت را ندارد که براساس ماده ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه ۶ عضو از دولت، ۲ عضو از مجلس و ۴ عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات اخیرا درباره رفع فیلتر گوگل پلی اعلام کرد، دولت تاکنون سه بار درخواست رفع فیلتر آن را به کارگروه تعیین مصادق محتوای مجرمانه ارائه داده است.

زارع پور درباره ترکیب اعضای کارگروه اظهار داشت: کارگروه 12 به اضافه یک عضو دارد؛ 12 عضو که صاحب رای هستند و مرکز ملی هم سیزدهمین عضو است. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این 13 عضو است، 6 رای هم دولت دارد و عملا اکثریت در این کارگروه با اعضای دولتی نیست و باید جمعی تصمیم‌گیری شود.
 
اظهارات زارع پور درباره 13 عضوی بودن کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درحالی است که براساس ماده 22 قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه به ریاست دادستان کل کشور 12 عضو دارد که به قرار زیر است:
 
دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یا نماینده وی
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده وی
 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یا نماینده وی
 وزیر آموزش و پرورش یا نماینده وی
 وزیر دادگستری یا نماینده وی
وزیر اطلاعات یا نماینده وی
 رئیس سازمان صدا و سیما یا نماینده وی
 فرمانده کل انتظامی
 یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس
یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تأیید مجلس
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی.
 
قانون جرایم رایانه ای مصوب سال 88 است و مرکز ملی سال 1390 در پی دستور رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأسیس شد لذا عضویت این نهاد در این کارگروه در قانون ذکر نشده و در صورت حضور در جلسات آن، حق رأی ندارد.
 
با این احتساب کارگروه تعیین مصادق مجرمانه 6 عضو از دولت، 2 عضو از مجلس و 4 عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد.

از آنجا که کارگروه با حضور 7 عضو رسمیت پیدا می کند و تصمیمات آن با نظر اکثریت اتخاذ می شود، باید دید از میان این 12 عضو، کدام دستگاه ها مخالف نظر وزارت ارتباطات مبنی بر رفع فیلتر گوگل پلی هستند و آیا همه اعضای دولت در رفع فیلتر این اپلیکیشن متفق القول هستند؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • دهک بندی ها ۶ ماه یک بار بازبینی می شوند
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری ۱۰۰ میلیاردی
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع